Τα προϊόντα αποστέλλονται από την εταιρία μας σε πρακτορείο τις επιλογής τις σε διάστημα 4 έως 10 εργάσιμων ημερών από την ημέρα πληρωμής τις παραγγελίας.
Το Κόστος Μεταφοράς (Αποστολής) Επιβαρύνει Αποκλειστικά τον Πελάτη Αγοραστή καταβάλλεται κατά την παραλαβή του/των προιόντων.Tα προιόντα αποστέλλονται ασυναρμολόγητα.H εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχών ζημιές που ίσως προκληθούν κατά την μεταφορά τον προιόντων από το πρακτορείο προς τον χώρο του αγοραστή.
Η εταιρία μας δε φέρει ευθύνη σε καθυστέρηση τις παραγγελίας σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας ή στην περίπτωση που το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας: Για να μπορούμε να σας προσφέρουμε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, παραγγέλνουμε τα προϊόντα μας από μια πολύ μεγάλη γκάμα προμηθευτών είτε εγχώριων είτε διεθνών. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις προϊόντων των οποίων η παραγγελία μπορεί να «κολλήσει» στο τελωνείο ή στη μεταφορά τους, με αποτέλεσμα να μην τα έχουμε στις αποθήκες μας όταν υπολογίζουμε. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ρωτήσουμε εάν θέλετε να σας παραδώσουμε την παραγγελία χωρίς το συγκεκριμένο προϊόν ή να σας προτείνουμε κάποιο εναλλακτικό.